Samettitassun kennel

 Tästä kaikki alkoi...Vuonna 1989 meille tuli ensimmäinen koira, pitkäkarvainen collie Summer Rain Charity "Santra". Santra pärjäsi näyttelyissä ja innostuin koiraharrastuksesta, joten kävin vuonna 1991 kasvattajan peruskurssin ja sain kennelnimen. Silloin asuimme Tampereella ja Santralla teetettin pentue, josta jäi kotiin Samettitassun Avalanche "Elli". Elli oli luonteeltaan emäänsä reippaampi ja harrastimme hiukan tokoilua. Sillä teetettiin Samettitassun B-pentue, silloin asuttiin jo Porissa.

Santra
Santra
Elli
Elli

Collieiden jälkeen otettiin airedalenterrieri Big Lady's Xelia "Sohvi". Sohvilla oli valitettavasti synnynnäinen sydänvika ja C:n lonkat, mutta se eli elämänsä tyytyväisenä kotikoirana jättäen sydämiimme ison aukon kuollessaan 12-vuotiaana.

Sohvi
Sohvi
Minä ja Hilma
Minä ja Hilma

Sohvin jälkeen aloin miettiä uutta rotua ja vastaan tuli schapendoes, pitkäkarvainen hollantilainen paimenkoira, luonteeltaan iloinen, energinen, seurallinen, älykäs, helposti koulutettava, aina valmis leikkiin ja hauskanpitoon.Schapendoesissa miellytti luonne ja terveystilannekin vaikutti hyvältä. Niin sitten löytyi vuonna 2018 Black Quebec's- kennelistä Raumalta Black Quebec's The Blue Cafe "Hilma". Hilma vei heti sydämemme, se oli hellyydenkipeä, leikkisä luonne, joka tykkää ihan kaikesta tekemisestä. Hilma vauvana
Hilma vauvana
Hilma, Elma ja Hulda
Hilma, Elma ja Hulda
Emä Elma,sisko Hulda, Hilma ja siskopuoli Alma
Emä Elma,sisko Hulda, Hilma ja siskopuoli Alma
Hilma ja sisarukset 7-viikkoisina
Hilma ja sisarukset 7-viikkoisina

Hilmalla teetettiin pennut 2020 ja kotiin jätettiin Samettitassun Sade, "Lyyli". Lyyli on iloinen ja avoin tyttö, joka tykkää erityisesti lapsista. Lyyli harrastaa tokoilua ja Hilma-äidin kiusaamista.Hilma ja Lyyli elokuussa 2020. Kuvassa Lyylillä ikää 15 viikkoa.

Lyyli-tonttu tokossa, ikää 7 kk

Samettitassun kennel Johanna Valli
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!